Over

Bevallingsverhalen worden al eeuwen verteld. Van moeder op dochter, tussen vriendinnen, onder collega’s of andere familieleden. De meeste vrouwen die bevallen zijn, hebben behoefte om hun verhaal te delen. Zwangere vrouwen hebben de behoefte om deze verhalen te horen en te lezen. Elk verhaal is uniek, er zijn enorm veel verschillende verhalen. Van een bevalling die compleet zen is tot totale paniek tijdens een bevalling. Gelukkig lopen de meeste bevallingen goed af.

Een plek voor àlle bevallingsverhalen!

Op deze pagina is er plek voor al deze verhalen. Mooi, leuk, spannend, bijzonder, anders dan anders, verdrietig, moeilijk of welke woorden je er ook aan wil geven. Bevallingsverhalenpagina is om verhalen te lezen, maar zeker ook om jouw unieke bevallingsverhaal te delen. Om van elkaar te leren, informatie te verzamelen, je voor te bereiden op jouw bevalling, herkenning en lotgenoten te vinden en nog veel meer.

Deel jouw bevallingsverhaal

Wil jij een bijdrage leveren aan deze pagina? Dan mag jij jouw verhaal mailen naar mail@bevallingsverhalenpagina.nl, samen met minimaal 3 mooie foto’s van jouw zwangerschap en bevalling. Wij zetten deze dan online. Als je je adres meestuurt, ontvang je als dank voor jouw verhaal een leuk, klein presentje. Wij zullen je adres uiteraard niet online zetten. Uiteraard is het ook mogelijk om je verhaal anoniem te vertellen. We gebruiken dan andere namen en zorgen dat de foto’s onherkenbaar zijn, of we gebruiken stockfoto’s.

Zwangere buik bevallingsverhalenpagina