Kraskaart om aan te kondigen dat je zwanger bentWie zwanger is, moet eerst die lastige beginweken door zien te komen. De vermoeidheid, misselijkheid en soms spanning of alles daar van binnen wel goed zit kunnen er inhakken. Gelukkig breekt er vanaf 12 weken een betere tijd aan. Je gaat je vanzelf wat beter voelen en je mag iets heel leuks gaan doen: vertellen aan de buitenwereld dat er een klein wondertje in je buik groeit! Hoe leuk is dat?

Origineel vertellen dat je zwanger bent

Veel mensen zijn een originele manier aan het bedenken om te vertellen dat je zwanger bent. Dat is in Corona tijd nog niet zo gemakkelijk. Het advies is om bij zo min mogelijk mensen op bezoek te gaan. Zeker als je zwanger bent, wil je misschien liever geen risico nemen. Extra leuk is daardoor deze kraskaart om aan te kondigen dat je zwanger bent.

Kraskaart om aan te kondigen dat je zwanger bent

Op deze kraskaart staat alleen de tekst: Hee psst…. kras eens. Daaronder vind je een kraslaagje waaronder staat “We verwachten een baby”. Stel je eens voor hoe je vriendinnen en familie thuis de kraslaag wegrkrassen en dit bericht lezen! Wedden dat je telefoon niet stil staat van de appjes? Op de achterzijde kun je natuurlijk nog een persoonlijke boodschap schrijven, of alleen je naam. Net wat je wenst. Leuk idee, zo’n kraskaart om aan te kondigen dat je zwanger bent!

Baby

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in